Beste automatische luchtverfrisser

Beste automatische luchtverfrisser Een goede luchtverfrisser in huis maakt een groot verschil. Zeker als je bijvoorbeeld huisdieren hebt kan het zo zijn dat je soms de vervelende luchtjes in huis niet meer ruikt, maar dat gasten hier juist last van hebben. Geen nood! Wij hebben de beste automatische luchtverfrissers voor je op een rij gezet. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over vieze geurtjes in huis!

De 3 beste automatische luchtverfrissers op een rij!

Er zijn tal van automatische luchtverfrissers die meestrijden om de nummer 1 plek van beste automatische luchtverfrisser. Hoewel we natuurlijk een mooie nummer 1 hebben, hebben we uiteindelijk gekozen voor een top 3 beste automatische luchtverfrissers. Waarom? Stuk voor stuk verspreiden ze een heerlijke geur, zonder dat jij iets hoeft te doen. Toch verschillen ze allemaal net van elkaar op hun eigen manier. 

Deze combinatie van kwaliteit en unieke kenmerken en luchtjes heeft ervoor gezorgd dat er een mooi top 3 van beste automatische luchtverfrissers uit de bus is komen rollen. Allemaal lekkere luchtverfrissers voor in huis, waarvan we zeker weten dat er één tussen zit die perfect bij jou aansluit.

#1 Ambi Pur Electrische Luchtverfrisser 3Volution

Voor ons is de Ambi Pur Electrische Luchtverfrisser 3Volution de absolute nummer 1 beste automatische luchtverfrisser. Met deze automatische luchtverfrisser ruikt het altijd lekker fris in huis, zonder dat de geur gaat vervelen. De 3Volution van Ambi Pur zorgt ervoor dat het altijd prikkelend, schoon en lekker ruikt in huis. 

Deze luchtverfrisser zorgt ervoor dat er elke 45 minuten een nieuwe geur te verspreiden. Er wisselen telkens 3 geuren elkaar af. De geuren zijn heerlijk complementair aan elkaar en vullen elkaar dus mooi aan. Hierdoor ruikt het telkens wat anders in huis, zonder dat het overweldigend is.

Er zijn verschillende soorten geurensets voor de volgens ons beste automatische luchtverfrisser verkrijgbaar. Ochtend Dauw is één van onze favorieten. Ambi Pur zegt zelf over de geur dat deze geïnspireerd is op de frisheid van een koele ochtendwandeling, met ochtenddauw die de bloemen en het gras verfrist, terwijl een revitaliserend briesje je zachtjes wekt. Wij vinden het vooral een heel fijne, zachte geurenset die voor veel kalmte en rust in huis zorgt.

#2 Airwick Freshmatic

Voor ons op nummer 2 staat Airwick Freshmatic als beste automatische luchtverfrisser. Met één navulling doe je gemakkelijk 2 maanden, maar je kan er in principe nog veel langer van genieten. Het fijne van de Airwick Freshmatic is dat er 3 standen zijn, ook wel intensiteitsniveau’s. Hoe hoger het niveau dat je instelt des te meer geur wordt er verspreid. Bij een lage stand kan je dus nog veel langer met een navulling doen. Daarnaast is een lage stand ook ideaal als je vrij snel geprikkeld raakt door geuren. Je kan dan enerzijds genieten van een heerlijke geur, zonder dat deze overheersend is.

Vanzelfsprekend zijn er diverse geursets vekrijgbaar voor de Airwick Freshmatic. Je kan dus ook lekker afwisselen. De geuren zijn gemaakt op basis van natuurlijke etherische olieën. Daarbij is de houder eenvoudig te plaatsen, zowel staand als hangend. De houder ziet er ook vrij esthetisch uit, waardoor deze eenvoudig opgaat in diverse interieuren. Met deze starterset zit je direct goed voor de komende maanden.

#3 Botanica by Airwick

Op nummer 3 van beste automatische luchtverfrissers staat voor ons nog een product van Airwick, namelijk Botanica by Airwick. Deze luchtverfrisser is vrij uniek. De ingrediënten voor de geurolie zijn gemaakt op basis van natuurlijke oorsprong. Daarbij draagt de oogst ervan bij aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen. Een zeer bewust product dus. 

Er zitten verschillende intensiteitsniveau’s op de luchtverfrisser, waardoor de geuren nooit overheersend zijn. Daarbij kan je met gemak een aantal maanden vooruit. De bijzondere geuren zorgen daarnaast voor een heerlijk fris gevoel. Met de geur Caribische Vetiver & Sandelhout waan je jezelf op een tropisch strand. Een heerlijk gevoel!

Menu