Sunshower ervaringen

Sunshower ervaringen Sunshowers zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden en in steeds meer huishoudens is deze infrarood douche niet meer weg te denken. Tal van mensen hebben al ontzettend goede Sunshower ervaringen, waarbij onder meer spierklachten werden verlicht. 

Naast deze verlichting werkt dit apparaat ook erg ontspannend, maar wat is het eigenlijk precies en is het niet vooral een mooi marketing praatje? Wij hebben het voor je uitgezocht en verschillende Sunshower ervaringen op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en of deze infrarood douche iets voor jou is!

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is als het ware een infrarood douche welke wordt gemonteerd in de douchecabine of -ruimte. Anders dan bij een gewone douche komt er uit deze douche geen (heet) water, maar infrarood en eventueel uv-licht. Beide bieden verschillende gezondheidsvoordelen en helpen het lichaam jong en vitaal te blijven.

Je gebruikt de Sunshower tegelijk met een gewone douche. Ga je onder de douche, dan zet je ook de Sunshower aan. Het infrarood heeft naast gezondheidsvoordelen ook een ontspannende werking. Je kan er heerlijk, ontspannen door wakker worden, maar het kan juist ook enorm relaxed zijn om er na een dag hard werken gebruik van te maken.

Is een Sunshower onzin?

Behoorlijk wat mensen hebben hun bedenkingen bij de Sunshower en beschouwen het als onzin. Dit is echter ten onrechte. Belangrijk is wel om het apparaat met de juiste verwachtingen aan te schaffen. Het is geen medische behandeling, maar kan wel tijdelijke verlichting voor uiteenlopende klachten bieden. Het is dus belangrijk om te weten dat het geen permanente, medische behandeling is.

Het effect van uv-licht en infrarood is wel meermaals onderzocht. Telkens komen er positieve resultaten uit deze studies. Niet alleen voelen mensen zich zowel fysiek als mentaal fitter, maar stijgt ook het vitamine D-gehalte. Dit is zelfs aangetoond in een kleinschalig onderzoek. Op de vraag of een Sunshower onzin is kunnen we dus met een gerust hart ‘nee’ zeggen.

De effecten van een Sunshower

Sunshower in de douche Een Sunshower biedt behoorlijk wat voordelen, zowel fysiek als ook geestelijk. De één ervaart deze effecten natuurlijk meer dan de ander. Afhankelijk van de Sunshower die je wil aanschaffen geniet je van zowel uv-licht als van infrarood. Ga je voor de Sunshower Pure dan zit hier geen uv-licht bij. Het uv-licht zorgt voor extra vitamine D. Dit draag bij aan een sterker immuunsysteem en sterkere botten. Daarnaast kan je door het uv-licht lekker bruinen, maar wel onder een gezond niveau.

Het infrarood dat elke Sunshower afgeeft kent ook verschillende voordelen. Dit dringt namelijk tot diep in de huid door en hierdoor kan het nek- en rugklachten verminderen, maar ook reumatische klachten en spierpijn. Je spieren herstellen dus een stuk sneller. Verder wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter én sneller afgevoerd. Alles bij elkaar draagt dit bij aan een fysiek stuk fitter gevoel en ben je mentaal een stuk meer ontspannen.

Sunshower ervaringen en reviews

Door de populariteit van de Sunshower zijn er steeds meer reviews met ervaringen van behoorlijk veel eigenaren die er één hebben hangen. Over het algemeen zijn deze zeer positief. Op Klantenvertellen krijgen ze een 8,7 met meer dan 500 reviews. Daarnaast krijgen ze ook bij Google-reviews 4,5 van de 5 sterren. Andere instanties, zoals Hartpatiënten Nederland, bevelen de Sunshower ook aan als goed middel om klachten op korte termijn te verminderen. Kortom, de algemene Sunshower ervaringen zijn zeer positief en ook uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat deze warmte douche ontzettend prettig is.

Waar kan je een Sunshower kopen?

Ook genieten van het heerlijk ontspannen gevoel dat een Sunshower geeft? Je kan een Sunshower eenvoudig online kopen en bij je thuis laten installeren. Je kan dit laatste echter ook zelf doen als dit je voorkeur heeft. Hoewel je een Sunshower ook bij Bol.com kan aanschaffen, raden wij je aan om deze bij een gespecialiseerde sanitairwinkel te halen. Deze zijn echte experts op dit gebied en kunnen je beter van advies voorzien welk type bij jou past. Een Sunshower kopen kan onder meer bij:

 

Menu