Over ons

Huishoudklusjes.nl is opgericht om een zo compleet mogelijk en objectief mogelijk beeld te geven van verschillende soorten onderhouds- en schoonmaakklusjes in en om het huis. Hierbij hebben we zowel algemene schoonmaakklusjes, als klusjes per ruimte in het huis, zoals de badkamer of slaapkamer. Denk hierbij aan het bed verschonen, het ontkalken van de douchekop, maar ook het toetsenbord schoonmaken of de stofzuigerzak vervangen. Op deze over ons pagina leggen we je meer uit over waarom we zijn begonnen met Huishoudklusjes.nl, wat ons doel is en hoe we jou op het beste kunnen helpen met het goed onderhouden en schoon houden van je woning.

Om dit te bereiken hebben we tal van huishoudklusjes verzameld, zowel binnen- als buitenshuis. Zo slaap je niet alleen in een heerlijk schoon bed, maar blijft ook je zilver en koper prachtig glimmen met onze poetstips. Natuurlijk blijft onze database altijd groeien, want er kan altijd wat bijkomen en geen één huis is hetzelfde. Vandaar dat onze klusjes van zeer algemeen naar zeer specifiek gaan. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over ons!

Huishoudklusjes.nl over ons

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over ons, wat we doen of heb je een vraag of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact op via info@huishoudklusjes.nl. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen als je een bepaald klusje mist en graag uitgelegd ziet worden. We proberen je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

Menu