Opbergsysteem voor speelgoed maken

Opbergsysteem voor speelgoed maken Speelgoed opruimen is een bijna eindeloze taak. In elke hoek zwerft wel wat. Een goed opbergsysteem voor speelgoed is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zo kan je het sneller en gemakkelijk opbergen, maar kan je het ook makkelijker terugvinden. Er zijn tal van manieren hoe je dit opbergsysteem kan opbouwen. Zo kan je natuurlijk hele systemen kopen, maar je kan ook zelf een opbergsysteem voor speelgoed maken. Wij leggen het je precies uit!

Een goed opbergsysteem voor speelgoed maken

Een goed opbergsysteem voor speelgoed maken klinkt misschien makkelijk, maar de mogelijkheden zijn enorm. Kies je voor een kast of ga je aan de gang met opbergboxen. Misschien kies je wel voor traditionele speelgoedkisten? Wat je ook kiest, denk goed na over wat er in gaat, hoeveel opbergruimte je nodig hebt en waar het systeem komt te staan. Zo wordt het opruimen een stuk makkelijker.

Wat ook belangrijk is bij het maken van het opbergsysteem is dat je precies weet wat waar in zit. Zo hoef je niet allerlei lades, boxen of kasten door als je een bepaald stuk zoekt. Overzicht is cruciaal bij het maken van een opbergsysteem voor speelgoed. Wie weet ruimen ze binnenkort meteen hun speelgoed op de juiste plek op. Als je al deze punten weet, weet je precies wat je nodig hebt en kan je het opbergsysteem voor speelgoed maken dat je nodig hebt.

Een oude kast ombouwen

De makkelijkste manier is een oude kast ombouwen tot speelgoedkast. Op deze manier een opbergsysteem voor speelgoed maken is niet alleen goed voor je portemonnee, het zorgt gelijk voor een leuke activiteit. Plan een zaterdag of zondag om de kast te schuren en van een nieuw laklaagje te voorzien en maak de kast klaar voor gebruik. Een paar handige, jute manden of stevige opbergboxen erin en je hebt een prachtige opbergkast voor speelgoed.

Zelf een opbergsysteem voor speelgoed maken met IKEA

IKEA kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. De Zweedse meubelgigant heeft ontzettend veel handige opbergsystemen, zoals de speciale TROFAST speelgoedopbergserie. Hiermee kan je precies de oplossing samenstellen die bij jou past. Ga je de hoogte in, de breedte of kies je voor een trapsysteem? Elke combinatie is te vullen met handige bakken in verschillende maten, met deksel of zonder deksel. Kortom, met deze serie van IKEA maak je het opbergsysteem dat precies bij jouw wensen aansluit.

Alle ruimte die je nodig hebt met handige opbergboxen

Transparante opbergboxen zijn natuurlijk ook perfect om het speelgoed van je kinderen op te ruimen. Kies zelf hoe groot de boxen worden en je kan ze altijd gemakkelijk kwijt. Schuif ze bijvoorbeeld onder het bed of ruim ze op in een gesloten kast. Doordat de boxen transparant zijn hoeft er nooit gezocht te worden naar het juiste speelgoed.

Een ander groot voordeel van deze boxen is dat ze makkelijk stapelbaar zijn. Hierdoor kan je perfect schuiven of de juiste box eruit pakken met wat je nodig hebt. Aan de gang met LEGO? Je weet precies welke box je nodig hebt!

De speelgoedkisten van Toy Chest

De speelgoedkisten van Toy Chest zijn net als de transparante boxen ideaal om te stapelen en ontzettend licht. Hoewel de kisten van textiel zijn, zijn ze door de verstevigen aan de binnenkant erg sterk en zitten ze goed in elkaar. De vrolijke designs met dieren zorgen ervoor dat ze een ideaal zijn voor elke kinderkamer. De transparante boxen kunnen misschien wat saai zijn, deze zijn precies tegenovergestelde. Kies je voor de olifant, luipaard, walvis, krokodil of één van de andere leuke prints. De keuze is enorm. Je bestelt deze speelgoedkisten snel en gemakkelijk bij Bol.com met gratis verzending!

 

Menu